Εάν κάποιο από τα είδη που αγόρασες δεν σου ταιριάζει ή ικανοποιεί απόλυτα, έχεις τη δυνατότητα εύκολα να το επιστρέψεις αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης. Βεβαιωσου ότι όλες οι αρχικές ετικέτες είναι προσαρτημένες στο αντικείμενο και ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Σας συστήνουμε να ελέγχεις, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σου, την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνεις. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σου χρέωση και ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε μαζί μας στο info@mairis.gr

 

  • ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν επιθυμείς αλλαγή στο προϊόν που παρέλαβες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@mairis.gr με τον κωδικό παραγγελία σου και το νέο προϊόν που επίλεξες. Η πρώτη αλλαγή προϊόντος γίνεται δωρεάν. Σου στέλνουμε το νέο προϊόν και εσύ παραδίδεις το παλιό προϊόν στον ταχυμεταφορέα που συνεργαζόμαστε.

Εναλλακτικά , μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 6975767189 και να κάνεις τη νέα παραγγελία , δίνοντας πάντα τον κωδικό της παλιάς.

 

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αν επιθυμείς επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε στείλε μας email στο info@mairis.gr με τον κωδικό παραγγελία σου και το αίτημα σου για επιστροφή χρημάτων για να σου δώσουμε τα στοιχεία επιστροφής. Εάν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, παρακαλούμε συμπλήρωσε στο email σου και τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου να σου επιστραφούν τα χρήματα: ΙΒΑΝ-ΤΡΑΠΕΖΑ-ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ. H επιστροφή χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Τα προϊόντα στέλνονται με δική σου χρέωση με κούριερ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου διάλεξε την ίδια κούριερ που σου έχουμε στείλει εμείς το προϊόν με χρέωση τιμοκαταλόγου.