Welcome to our colorful world

MÅIRIS

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Με την πρόσβαση στον ιστότοπο www.mairis.gr  αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε από τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης του ιστότοπου, όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, και συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Εάν δεν συμφωνείτε με κανέναν από αυτούς τους όρους, πρέπει να εγκαταλείψετε την Ιστοσελίδα και να διακόψετε κάθε χρήση της Υπηρεσίας του ιστότοπου. Το υλικό που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων.

 

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Η άδεια χορηγείται για προσωρινή λήψη ενός αντιγράφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στον ιστότοπο της MÅIRIS για προσωπική, μη εμπορική μεταβατική προβολή μόνο. Πρόκειται για τη χορήγηση άδειας, όχι για μεταβίβαση τίτλου και βάσει αυτής της άδειας δεν μπορείτε:

  • τροποποίηση ή αντιγραφή των υλικών
  • χρησιμοποιήση των υλικών για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή για οποιαδήποτε δημόσια έκθεση (εμπορική ή μη εμπορική)
  • απόπειρα αποσύνθεσης ή αναστροφής μηχανικού, οποιουδήποτε λογισμικού που περιέχεται στον ιστότοπο της MÅIRIS
  • αφαίρεση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλες ιδιόκτητες σημειώσεις από το υλικό ή μεταφορά των υλικών σε άλλο άτομο ή άλλο διακομιστή

Αυτή η άδεια θα τερματιστεί αυτόματα εάν παραβιάσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους περιορισμούς και ενδέχεται να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή από την MÅIRIS. Με τον τερματισμό της προβολής αυτών των υλικών ή κατά τον τερματισμό αυτής της άδειας, πρέπει να καταστρέψετε οποιοδήποτε υλικό που έχετε κατεβάσει στην κατοχή σας, είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή.

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΧΡΗΣΤΩΝ

Η χρήση ορισμένων δυνατοτήτων στον Ιστότοπο ενδέχεται να απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού (“Account”) και την υποβολή προσωπικών πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης για πρόσβαση στον Λογαριασμό). Συμφωνείτε να παρέχεται μόνο αληθινές, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες και αποδέχεστε κάθε ευθύνη και όλες τις πληροφορίες και τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο λογαριασμό σας. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να επαληθεύσουμε την πραγματική ταυτότητα ή αρχή οποιουδήποτε ατόμου χρησιμοποιεί τον Λογαριασμό σας. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια και χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε τον λογαριασμό σας ή να περιορίσουμε την πρόσβασή σας σε ολόκληρο ή μέρος του ιστότοπου για οποιονδήποτε λόγο.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Κατά την πρόσβαση ή τη χρήση του Ιστότοπου, του Περιεχομένου και των διαφόρων άλλων δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά του Λογαριασμού σας, εγγυάστε και συμφωνείτε ότι δεν θα:

  • Παραβιάσετε οποιουδήποτε εσωτερικού ή διεθνούς δικαίου.
  • Παραβιάσετε την ασφάλεια του Ιστότοπου ή απόκτηση ή επιχείρηση απόκτησης μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στον Ιστότοπο, στο περιεχόμενο, στα συστήματα υπολογιστών ή στα δίκτυα που συνδέονται με οποιαδήποτε υπηρεσία που σχετίζεται με τον Ιστότοπο ή το Περιεχόμενο.
  • Χρησιμοποιήσετε, μεταφορτώσετε, δημοσιεύσετε, μεταδόσετε, αναπαράγετε, ή με οποιονδήποτε τρόπο εκμεταλλευτείτε οποιουδήποτε μέρους της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε Περιεχομένου για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.
  • Χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο ή τις δυνατότητές τους με οποιονδήποτε τρόπο που θα μπορούσε να διακόψει, να καταστρέψει, να απενεργοποιήσει, να επιβαρύνει ή να βλάψει τον Ιστότοπο ή τέτοιες λειτουργίες ή να επηρεάσει τη χρήση της Ιστοσελίδας άλλου μέρους.
  • Δημιουργήσετε τυχόν συνδέσμους από τον Ιστότοπο (ή συμπεριλάβετε τυχόν συνδέσμους στις υποβολές σας προς οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπου) που απευθύνονται σε ιστότοπους ή περιεχόμενο που ανήκει ή διατηρείται από τρίτους
  • Ανεβάσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, διανείσετε ή δημοσιεύσετε με άλλο τρόπο σε μέσο ή μέσω του Ιστότοπου, τυχόν πληροφορίες, περιεχόμενο ή υλικό που είναι ψεύτικα (συμπεριλαμβανομένων δηλώσεων ή υλικού που αποτελούν ή περιέχουν ψευδείς ή παραπλανητικές ενδείξεις προέλευσης, εγκρίσεις ή δηλώσεις πραγματικών περιστατικών).
  • Ανεβάσετε, δημοσιεύσετε, διανείσετε ή μεταδώσετε με άλλον τρόπο πληροφορίες ή υλικό που συνιστά ή περιέχει έναν ιό, λογισμικό υποκλοπής spyware ή άλλο επιβλαβές συστατικό, ή το οποίο περιέχει τυχόν ενσωματωμένους συνδέσμους, διαφημίσεις, αλυσίδες επιστολών ή σχήματα πυραμίδων οποιουδήποτε είδους.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  • Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας μόνο εάν έχετε συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών.
  • Οι τιμές που εμφανίζονται είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Σε περίπτωση αλλαγής των τιμών, ο πελάτης κατά τη στιγμή της παραλαβής πρέπει να πληρώσει την τιμή που εμφανίστηκε κατά τη στιγμή της παραγγελίας του.
  • Με την παραγγελία προϊόντων από την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους, καθώς και με την  Πολιτική Επιστροφής-Ανταλλαγής και Πολιτική Πληρωμών-Αποστολών.
  • Ο Ιστότοπος προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να δηλώσουν παραγγελίες ή και να αγοράσουν προϊόντα σε πώληση, σε λιανική βάση. Προκειμένου να υποβάλει σχετική παραγγελία, κάθε χρήστης του ιστότοπου μπορεί να μην δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό για να εκτελέσει την παραγγελία του ή και να αγοράσει προϊόντα, τα οποία εμφανίζονται προς πώληση από τον ιστότοπο.
  • Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίσουμε, όσο το δυνατόν ακριβέστερα, τα χρώματα των προϊόντων μας που εμφανίζονται στον Ιστότοπο. Ωστόσο, καθώς τα πραγματικά χρώματα που βλέπετε θα εξαρτηθούν από την οθόνη σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την απόδοση οποιουδήποτε χρώματος στην οθόνη σας ότι θα είναι ακριβής.
  • Η εμφάνιση των προϊόντων προς πώληση στον ιστότοπο λειτουργεί ως πρόσκληση για την παραγγελία σας. Αυτή η παρουσίαση δεν δεσμεύει με κανέναν τρόπο την MÅIRIS ως προς τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εμφανίζονται ή για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών. Εάν παραγγείλατε προϊόντα που δεν είναι πλέον διαθέσιμα, η MÅIRIS διατηρεί το δικαίωμα να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με υποκατάστατα προϊόντα.
  • Η MÅIRIS διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να απορρίψει παραγγελίες χωρίς να έχει την υποχρέωση να αιτιολογήσει την απόρριψη αυτή, υπό τον όρο ότι τυχόν πληρωμένα τέλη θα σας επιστραφούν αμέσως. Η MÅIRIS μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση της, να περιορίσει ή να ακυρώσει τις ποσότητες των προϊόντων που αγοράστηκαν ανά άτομο ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό, την ίδια πιστωτική κάρτα, την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή αποστολής. Σε περίπτωση που η MÅIRIS πραγματοποιήσει αλλαγή ή ακύρωση μιας παραγγελίας, οι εκπρόσωποι της MÅIRIS θα προσπαθήσουν να σας ειδοποιήσουν επικοινωνώντας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχονται κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Επιπλέον, η MÅIRIS μπορεί να περιορίσει ή να απαγορεύσει εντολές που, κατά την απόφασή της φαίνεται να τοποθετούνται από εμπόρους, μεταπωλητές, διανομείς ή οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο μέρος. Δεν επιτρέπεται η μεταπώληση προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς.
  • Το συμβόλαιο πώλησης μεταξύ της MÅIRIS και των χρηστών της εκτελείται κατά (α) την καταχώρηση μιας σχετικής παραγγελίας, που χρησιμεύει ως προσφορά, και (β) την αποδοχή της παραγγελίας από την εταιρεία μας και την μετάδοση του αντίστοιχου εντύπου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του χρήστη. Μετά την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης, η MÅIRIS δεσμεύεται να παραδώσει το προϊόν που βρίσκεται υπό πώληση και ο χρήστης έχει την υποχρέωση να πληρώσει το σχετικό τέλος, όπως αναφέρεται στη διαδικασία εγγραφής της παραγγελίας. Η MÅIRIS διατηρεί την κυριότητα του προϊόντος που πωλείται μετά την παράδοσή του, με την επιφύλαξη της πλήρους πληρωμής του συμφωνημένου τέλους από τον χρήστη. Σε περίπτωση αποτυχίας του χρήστη να πληρώσει την πλήρη χρέωση, η MÅIRIS έχει το δικαίωμα είτε να διεκδικήσει το τέλος είτε να ακυρώσει την πώληση, ζητώντας την επιστροφή του προϊόντος στην κατάσταση που παραδόθηκε. Σε κάθε περίπτωση, μετά την παράδοση η ευθύνη για την κατάσταση του προϊόντος βαρύνει τον χρήστη.
  • Για την εκτέλεση της παραγγελίας ακολουθεί μια διαδικασία παραγγελίας βήμα προς βήμα. Σε κάθε περίπτωση, έως ότου τα τεχνικά μέσα για την αναγνώριση και τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων στη διαδικασία θα είναι στη διάθεσή σας, όπως η ικανότητα επιστροφής σε προηγούμενα τεχνικά βήματα πριν από την τελική υποβολή.
  • Οι προσφορές προϊόντων σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα.
  • Με την αγορά από τον Ιστότοπο, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες για εσάς και τη συναλλαγή σας με άλλους φορείς για διάφορους σκοπούς, όπως (χωρίς περιορισμό) η επεξεργασία της συναλλαγής σας, η λειτουργία του προγράμματος πρόληψης της απάτης, η είσπραξη τυχόν απλήρωτων χρεών και η εξουσιοδότηση πιστωτικής κάρτας.
  • Πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να πατήσει “αφαίρεση” και η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία μετά την ολοκλήρωσή της ή να αλλάξει την παραγγελία, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας εντός χρονικού διαστήματος 2 ωρών ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση info@mairis.gr .

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Το υλικό στον ιστότοπο της MÅIRIS παρέχεται “ως έχει”. Η MÅIRIS δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, και με το παρόν αποποιείται και αρνείται όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλης παραβίασης δικαιωμάτων. Επιπλέον δεν εγγυάται ούτε προβάλλει οποιεσδήποτε δηλώσεις σχετικά με την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία της χρήσης των υλικών στον ιστότοπό της στο Διαδίκτυο ή που σχετίζονται με άλλο τέτοιο υλικό ή σε οποιουσδήποτε ιστότοπους συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Σε καμία περίπτωση η MÅIRIS ή οι προμηθευτές της δεν ευθύνονται για τυχόν ζημιές (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ζημιών για απώλεια δεδομένων ή κέρδους ή λόγω διακοπής της επιχείρησης) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των υλικών στον ιστότοπος της, ακόμη και αν η MÅIRIS ή ένας εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της έχει ειδοποιηθεί προφορικώς ή γραπτώς για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Επειδή ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς στις σιωπηρές εγγυήσεις ή περιορισμούς ευθύνης για παρεπόμενες ή παρεπόμενες ζημίες, αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς.

 

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Το υλικό που εμφανίζεται στον ιστότοπο της MÅIRIS μπορεί να περιλαμβάνει τεχνικά, τυπογραφικά ή φωτογραφικά λάθη. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στείλτε όλες τις ερωτήσεις ή τα σχόλια σχετικά με τον Ιστότοπο, τους παρόντες Όρους ή τυχόν προϊόντα που αγοράσατε μέσω του Ιστότοπου στη διεύθυνση: info@mairis.gr

 

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Τα ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα / πληροφορίες διέπονται από τον ισχύοντα εθνικό νόμο (Ν 2472/1997), όπως τροποποιήθηκε από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η MÅIRIS έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή.

 

ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Συλλέγουμε μόνο βασικά προσωπικά δεδομένα για εσάς που δεν περιλαμβάνουν ειδικούς τύπους ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών. Αυτό, ωστόσο, περιλαμβάνει το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον ταχυδρομικό σας κώδικα, τη διεύθυνση email, την ημερομηνία γέννησης, το τηλέφωνο, τα στοιχεία πληρωμής, τα δημογραφικά στοιχεία, τις λεπτομέρειες σχετικά με τα αντικείμενα που αγοράσατε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιλέγετε να μας παρέχετε (“Προσωπικά δεδομένα”).

Η αγορά ενός προϊόντος, καθώς επίσης και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα mairis.gr συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους του χρήστη στη μελλοντική ενημέρωσή του σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) προϊόντων και υπηρεσιών της παρούσας. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους και την εξαίρεσή τους από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων, επικοινωνώντας με την εταιρεία.

 

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, για την πώληση προϊόντων, την παροχή πληροφοριών, τη διεξαγωγή κληρώσεων και άλλων προωθήσεων και για σκοπούς μάρκετινγκ. Διαφορετικά δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να σας ενημερώσουμε για τις μελλοντικές προσφορές και τα προϊόντα μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόνο σχετικά με την παραγγελία σας ή για μελλοντικές προσφορές εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς άσκοπα.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο πιστεύετε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σε εσάς είναι εσφαλμένα, μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνίες από τη MÅIRIS. Κανένα τρίτο μέρος δεν έχει πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα, εκτός εάν το επιτρέπει ο νόμος να το πράξει και από τις περιπτώσεις που τα δεδομένα είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Τα τηρούμενα στοιχεία των μελών δύνανται να κοινοποιηθούν ανά πάσα στιγμή στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και διοικητικές αρχές, κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Εκπρόσωπο Προστασίας Δεδομένων, που θα διερευνήσει το ζήτημα, στέλνοντας email στο info@mairis.gr. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να παραπονεθείτε στην εθνική αρχή προστασίας δεδομένων.

Η πρόσβαση στα συστήματα της MÅIRIS (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών, απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της MÅIRIS.