Πολιτική Αποστολής

 

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, το ηλεκτρονικό κατάστημα MÅIRIS χρησιμοποιεί την ΕΛΤΑ Courier και οι παραδόσεις γίνονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα το μέρος στο οποίο μας ζήτησες να αποστείλουμε την παραγγελία σου και τον όγκο εργασιών του brand τη δεδομένη στιγμή) πάντα με επιβεβαίωση παράδοσης.

 

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  

Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ εντός  Αττικής , η τιμή είναι 3,00€ και 1,00€ για κάθε  επιπλέον κιλό. 

 

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ εκτός  Αττικής, η τιμή είναι 4,00€ και 1,00€ για κάθε  επιπλέον κιλό.

 

  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ

Για τα αντικείμενα βάρους μέχρι 2 κιλά που θα διακινηθούν με την υπηρεσία Fast Parcel Cyprus FPC, η τιμή είναι 12,00€ και 2,70€ για κάθε  επιπλέον κιλό.

Κατηγορίες: Shopping Store
Tags: , ,

Παρακολούθηση Παραγγελίας

 

Η επιβεβαίωση παραγγελίας θα σου αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις παραληφθεί η παραγγελία σου.

Επιπλέον, η επιβεβαίωση αποστολής και ο αριθμός παρακολούθησης θα σου σταλούν με email μόλις αποσταλεί η παραγγελία σου.

Παρακαλούμε επιβεβαίωσε ότι η διεύθυνση αποστολής σου είναι σωστή, καθώς δεν μπορούμε να αναδρομολογήσουμε πακέτα μετά την αποστολή τους.

 

Κατηγορίες: Shopping Store
Tags: ,

Πολιτική Πληρωμής

Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή μετρητών κατά την παράδοση είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. Η πληρωμή θα εισπραχθεί τη στιγμή της παράδοσης από τον οδηγό, με μία επιπλέον χρέωση 2,50€. Βεβαιώσου ότι κάποιος θα είναι παρών μεταξύ 9 π.μ. και 5 μ.μ. για να υπογράψει και να πληρώσει για την παράδοση.

 

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η MÅIRIS δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει πληροφορίες κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Alpha Bank  με αποδοχή VISA-MASTERCARD-MAESTRO-PayPal.

 

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η πληρωμή σου πραγματοποιείται σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Κάτοχος λογαριασμού: ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ
Όνομα τράπεζας: Πειραιώς
IBAN: GR1601716390006639151244630

 

Κάτοχος λογαριασμού: ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ
Όνομα τράπεζας: Alpha Bank
IBAN: GR2401401240124002320005092

Δεν δεχόμαστε επιταγές ή εμβάσματα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Ανέφερε τον αριθμό παραγγελίας στην πληρωμή σου για να αποφύγεις καθυστερήσεις. Λάβε επίσης υπόψη ότι η παραγγελία σου θα υποβληθεί σε επεξεργασία μόλις εκκαθαριστεί η πληρωμή σου, η οποία ενδέχεται να διαρκέσει έως και 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις την επιβεβαίωση πληρωμής στη διεύθυνση info@mairis.gr  για άμεση επεξεργασία της παραγγελίας σου.

Οι ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ σε ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πληρωμή εντός αυτής της χρονικής περιόδου, η παραγγελία θα ακυρωθεί χωρίς ειδοποίηση.

Κατηγορίες: Shopping Store
Tags: , ,

Πολιτική Επιστροφής | Ανταλλαγής

 

Εάν κάποιο από τα είδη που αγόρασες δεν σου ταιριάζει ή ικανοποιεί απόλυτα, έχεις τη δυνατότητα εύκολα να το επιστρέψεις αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης. Βεβαιωσου ότι όλες οι αρχικές ετικέτες είναι προσαρτημένες στο αντικείμενο και ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Σας συστήνουμε να ελέγχεις, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σου, την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνεις. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σου χρέωση και ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε μαζί μας στο info@mairis.gr

 

  • ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν επιθυμείς αλλαγή στο προϊόν που παρέλαβες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@mairis.gr με τον κωδικό παραγγελία σου και το νέο προϊόν που επίλεξες. Η πρώτη αλλαγή προϊόντος γίνεται δωρεάν. Σου στέλνουμε το νέο προϊόν και εσύ παραδίδεις το παλιό προϊόν στον ταχυμεταφορέα που συνεργαζόμαστε.

Εναλλακτικά , μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 6975767189 και να κάνεις τη νέα παραγγελία , δίνοντας πάντα τον κωδικό της παλιάς.

 

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αν επιθυμείς επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε στείλε μας email στο info@mairis.gr με τον κωδικό παραγγελία σου και το αίτημα σου για επιστροφή χρημάτων για να σου δώσουμε τα στοιχεία επιστροφής. Εάν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, παρακαλούμε συμπλήρωσε στο email σου και τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου να σου επιστραφούν τα χρήματα: ΙΒΑΝ-ΤΡΑΠΕΖΑ-ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ. H επιστροφή χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Τα προϊόντα στέλνονται με δική σου χρέωση με κούριερ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου διάλεξε την ίδια κούριερ που σου έχουμε στείλει εμείς το προϊόν με χρέωση τιμοκαταλόγου.

 

Κατηγορίες: Shopping Store
Tags: